13. RALLY IDRIJA USPEŠEN ZA POSADKE MODRIH

Končan je 13. rally Idrija, na katerem je nastopilo 63. posadk, po odpeljanih devetih hitrostnih preizkušnjah pa je do cilja uspešno pripeljalo 52. posadk med njimi tudi vseh šest posadk našega kluba.
Že pred startom prve hitrostne preizkušnje je posadka Medved – Šavelj, Peugeot 208 R2, zaradi prepoznega vstopa v TC 1 pridelala 1.30 minute pribitka in možnost na visoko uvrstitev je bila izgubljena na koncu sta osvojila 18. mesto generalno in 5. mesto v div. II. 

Odlične vožnje je pokazala posadka Mrak N. – Plesničar, Suzuki Swift GTI, katera je na koncu osvojila 22. mesto generalno, 3. mesto v div. I, Nejc pa še 2. mesto med vozniki do 21. let. 

Posadka Bratina M. – Bratina L., Citroen AX GTI, je osvojila 30. mesto generalno, 5. mesto v div. I, Lara pa še 3. mesto med sovozniki do 21. let.

Posadka Fabjan – Žvokelj, Lancia delta HF integrale, je osvojila 38. mesto generalno, 7. mesto v diviziji III in 1. mesto historik šport. 

Posadka Koren B. – Rupnik, Zastava Yugo, je imela na zadnji hitrostni preizkušnji težave s “zajlo gasa”, in osvojila 46. mesto generalno, 15. mesto v diviziji I in 3. mesto v Yugo pokalu. 

Posadka Mrak A. – Drnovšček, Zastava 850 je osvojila 51. mesto generalno, 8. mesto divizija III in 2. mesto historik šport.

Čestitke vsem tekmovalcem za uspešno odpeljan rally, prikazane dobre vožnje in osvojene stopničke.