DOBRE VOŽNJE NAŠIH POSADK NA 20. RALLYU POREČ

Zaključen je 20. rally Poreč, na katerem je startalo 63 posadk po odpeljanih 11. hitrostnih preizkušnjah pa je do,  uspešno pripeljalo 50 posadk, med njimi tudi vse štiri posadke iz našega kluba. V diviziji II se je borba za skupno tretje mesto ovijala med posadkami Premrl-Ošlaj, Oblak- Vončina in našo posadko Medved-Šavelj, Peugeot 208 R2, katera je na koncu zasedla 5. mesto v div. II in 12. mesto generalno z vsega 3. sekundami zaostanka za stopničkami.
V diviziji I, je posadka Bratina M. – Bratina L, Citroen AX GTI kljub odličnim vožnjam v nedeljo  zasedla skupno 5. mesto v div. I, 28. mesto generalno, Lara pa 1. mesto med sovozniki do 21. let. 
Posadka Koren B. – Rupnik, Zastava Yugo je diviziji I, osvojila 8. mesto, 33. mesto generalno in 2. mesto v Yugo pokali ter s tem že osvojila naslov prvaka v Yugo pokalu za sezono 2019. 
Posadka Fabjan – Žvokelj, Lancia delta HF integrale je v diviziji III osvojila 3. mesto, 37. mesto generalno in 1. mesto v klasi starodobniki sport in s tem že osvojila naslov prvaka v omenjeni kategoriji.
Posadka Mandič – Benčina, Opel Corsa je kljub odstopu v soboto (težave s motorjem) v nedeljo nadaljevala s dirko in končala na 49. mestu generalno in 1. mesto grupa H.

Našim tekmovalcem za dosežke iskreno čestitamo.