O klubu

Poznanstva navdušencev avtošporta iz Primorske in Notranjske pokrajine so prerasla v prijateljstvo in porodila se je ideja o lastnem avtoklubu. Od ideje, ki se je porodila na eni izmed dirk smo konec leta 2006 prišli k dejanju v majhni gostilni sredi velike vasi Kamnje.

V statut društva AK MODRI DIRKAČ smo si zadali veliko ciljev do katerih bomo prihajali počasi po fazah, tako kot bodo naši dirkači iz cilja ene hitrostne preizkušnje prihajali v cilj druge z namenom prispeti do končnega cilja z doseženimi najboljšimi rezultati. Glavni cilj članov kluba je seveda »modrim dirkačem« nuditi največjo možno podporo pri aktivnem sodelovanju na dirkah, ostale načrte pa bomo javnosti v bližnji in daljni prihodnosti predstavili z dejanji.

Od sezone 2006 pa vse do danes je naše barve na dirkah zastopalo veliko voznikov, ki so dosegli tudi odmevne rezultate na državni ravni.

V sezoni 2012 smo se s pomočjo sponzorjev odločili organizirali tudi  pozivni 1.Škoda Sprint reli Cerknica, ki je bil med tekmovalci zelo lepo sprejet. Organizacija naslednjih edicij tega tekmovanja nam je tudi eden od ciljev za prihodnost, v kateri si želimo še veliko tekmovalnih in organizacijskih uspehov!

Športen pozdrav, AK Modri Dirkač!